TAPAHTUMAT

Tapahtumaosiossa on Bodhidharman tulevat tapahtumat, artikkeleja menneistä tapahtumista ja Buddhalaisen Sampokeskuksen tapahtumakalenteri. Sampokeskuksessa kokoontuu säännöllisesti neljä ryhmää, Bodhidharma, Nirodha, Tara Liberation Study Group Finland ja Valkoinen Lumme.

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Tässä osiossa on seuraavat artikkelit: Kuvia yhteisistä tapahtumista, Bodhidharma ry:n 70 vuotisjuhla ja yhteinen vesak sekä World Buddhist Summit 2017.

Noviisileiri Nurmijärvellä

VILLE OSALLISTUI NOVIISILEIRILLE Bodhidharma ry:n jäsen Ville Devamitra osallistui 10-16.2017 Nurmijärven Wat Buddharama Finland Temppelissä buddhalaiseen noviisimunkkileirille. Tässä on videohaastattelu, jonka tein kolmantena leiripäivänä, vieraillessani temppelissä. Katso video Kesäterveisin Mikko Lue lisää →

Tulevia tapahtumia

Kesäretriitti 2019

Start date: 2.4.2019

End date: 4.8.2019

Tulevia tapahtumia

Kesäretriitti on tänä vuonna ke-su 31.7.-4.8. ja sen johtaa kunnianarvoisa opettajamme Taehye sunim yhdessä italialaisen Taeri sunimin kanssa Lammin retriittikeskuksessa. Aiheena on ”Tietoisuus mielentiloista ja mielen syvyyksistä”. Katso ohjeita ja ilmoittaudu mukaan!

Päiväretriitti sunnuntaina

Date: 5.5.2019

Time: 9:45-19:00

Location: Buddhalainen keskus Sampo

Tulevia tapahtumia

Päivä jakautuu istuma- ja kävelymeditaatioon ja kehon rentoutushetkiin. Halutessasi voit jatkaa retriittipäivääsi Bodhidharman tavallisella sunnuntaimeditaatiolla, joka alkaa klo 17. Retriittipäivä antaa erinomaisen mahdollisuuden harjoittaa mielen tyynnyttämistä ja keskittynyttä läsnäoloa. Katso tarkemmin päiväretriitin ohjelmasta.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Tervetuloa!

Munkki Mudito ja Vesak

Date: 19.5.2019

Time: 16:00-19:00

Location: Buddhalainen keskus Sampo

Tulevia tapahtumia

Suomalainen munkki, Bhante Mudito Australian Bodhinyanan luostarista tulee Suomeen ja Bodhidharman vieraaksi toukokuussa. Hän ohjaa pienimuotoisen Vesak-juhlan Buddhan syntymän muistoksi sunnuntaina. Ohjelmaan kuuluu baby-Buddhan kylvetys -seremonia, meditaatiota ja Dharmapuhe.

Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

Roshi Frank Sampokeskuksessa

Date: 30.6.2019

Time: 17.00 - 19.00

Location: Buddhalainen keskus Sampo

Tulevia tapahtumia

Frank De Waele Roshi on edesmenneen japanilaisen zen-mestarin Taizan Maezum Roshin perustaman White Plum -koulukunnan zen-opettaja. 
Hän on ranskalaisen Catherine Genno Pagès Roshin ja yhdysvaltalaisen Bernie Glassman Roshin dharmaperillinen. Frank Roshi asuu perheineen Gentissä, Belgiassa, jossa hän toimii perustamansa Zen Sangha -yhteisön zen-opettajana. Roshi Frank on Peacemakers Finlandin vieraana Suomessa ja ohjelmaan kuuluu retriitti ja mm. työpaja zen muistoliturgiasta.

Roshi Frank on ystävällisesti lupautunut pitämään Dharmapuheen Bodhidharman sunnuntai-iltamassa. Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen jarkkojok@gmail.com.


Lue lisää →