Yhdistys

Harjoitamme buddhalaisuutta yhdistäen useiden eri perinteiden harjoituksia (buddhayana), pääpainon ollessa kuitenkin korealaisessa sŏn (zen)-tradition mukaisessa hiljaisen mietiskelyn perinteessä. Järjestämme yhteisbuddhalaista toimintaa sekä erilaisia juhlia ja tapahtumia yhdessä muiden Suomessa toimivien harjoittajaryhmien kanssa. Henkisenä ohjaajanamme toimii Taehye sunim, jolla on useamman eri buddhalaisen perinteen ordinaatio. Hänellä on Italiassa Musang Am -niminen temppeli. Taehye sunim vierailee vuosittain Suomessa pitämässä opetusiltamia ja retriittejä.

Bodhidharma ry on jäsenenä kansainvälisessä World Fellowship of Buddhists järjestössä, johon se liittyi (silloisella nimellään Buddhismin ystävät – buddhismens vänner) vuonna1950.

 

Harjoitamme mietiskelyä torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin, paikkana on Buddhalainen keskus Sampo Helsingin Hakaniemessä. Keskuksessa sijaitsee myös pieni kirjasto, josta yhdistyksemme jäsenet voivat lainata buddhalaista kirjallisuutta.

Vuonna 2024 jäsenmaksun suuruus on 50 € / vuosi; opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja varusmiehille 35 €; niille, jotka haluavat ja voivat antaa enemmän, 80 €. Sen voi maksaa tilille FI6420011800120803, viite on 2228 ja saaja Bodhidharma ry. Jäsenenä saat 20% alennuksen retriiteistä sekä oikeuden lainata kirjoja kirjastostamme.

Jos haluat tukea toimintaamme taloudellisesti, voit lahjoittaa tilille FI6420011800120803. Käytä silloin viitettä 2244, saajana Bodhidharma ry.

Bodhidharma ry. on Suomen       
Buddhalaisen Unionin jäsen.

Comments are closed.