MUSANG AM

Musangam

Musang Am (ei-muodon temppeli) on Italiassa, Monti San Lorenzon rinteellä lähellä La Spezian kaupunkia sijaiseva pieni buddhalainen temppeli. Temppelin apottina toimii Taehye sunim, joka on Bodhidharma-yhdistyksen ja sen piirissä pidettävän Dharmaopettajakurssin henkinen ohjaaja. Musang Amissa harjoitetaan tarkkaavaista työskentelyä, mietiskelyä ja opiskelua. Temppeliin voi majoittua muutama harjoittaja kerrallaan. Vierailijoiden tulee harjoittaa viittä viiisasta harjoitusohjetta sekä noudattaa kasvisruokavaliota. Olosuhteet temppelissä ovat yksinkertaiset. Vierailijat voivat osallistua temppelin ylläpitoon vapain lahjoituksin.

Temppelin yhteystiedot:

Apotti Taehye sunim,
taehyesunim@gmail.com

Musang Am
Monti San Lorenzo, 26
19032 Lerici (SP), Italy

www.bodhidharma.info

Yhdistyksen piirissä on kesäisin tehty ryhmämatkoja MusangAmin temppelille. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tällaiseen ryhmämatkaan ensi kesänä, ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ry.bodhidharma@gmail.com.

MusangAmin temppeli, joka toimii buddhalaisittain danaperiaatteella eli lahjoitusvaroin, vaatii jatkuvaa kunnossapitoa.  Jos haluat ottaa osaa temppelin ylläpitoon, lähetä viesti osoitteeseen ry.bodhidharma@gmail.com, niin saat ohjeita, miten sen voit tehdä

Comments are closed.