Tulevia tapahtumia

Kesäretriitti Lammilla

Start date: 15.5.2019

End date: 4.8.2019

Tulevia tapahtumia

Opettajamme Taehye sunim ohjaa kesäretriitin elokuussa Lammin retriittikeskuksessa yhdessä italialaisen Taeri sunimin kanssa. Retriitin aiheena on ”Tietoisuus mielentiloista ja mielen syvyyksistä”. Retriitti on avoin kaikille ja se on sopiva myös aloittelijoille. Katso tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan.

Roshi Frank Sampokeskuksessa

Date: 30.6.2019

Time: 17.00 - 19.00

Location: Buddhalainen keskus Sampo

Tulevia tapahtumia

Frank De Waele Roshi on edesmenneen japanilaisen zen-mestarin Taizan Maezum Roshin perustaman White Plum -koulukunnan zen-opettaja. Hän on ranskalaisen Catherine Genno Pages Roshin ja yhdysvaltalaisen Bernie Glassman Roshin dharmaperillinen. Frank Roshi asuu perheineen gentissä, Belgiassa, jossa hän toimii perustamansa Zen-Sangha yhteisön zen-opettajana. Roshi Frank on Peacemakers Finlandin vieraana Suomessa ja ohjelmaan kuuluu retriitti ja mm. työpaja zen muistoliturgiasta.

Roshi Frank on ystävällisesti lupautunut pitämään Dharmapuheen Bodhidahrman sunnuntai-iltamassa. Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen jarkkojok@gmail.com.


Comments are closed.