Jäseneksi Bodhidharma yhdistykseen

Bodhidharma ry:n jäseneksi voivat hakea kaikki yhdistyksestämme sekä buddhalaisesta elämäntavasta ja harjoituksesta kiinnostuneet. Jäsenyys yhdistyksessä tuo harjoittajaa lähemmäs harjoittajayhteisöä ja jäsenmaksun avulla hän tukee viikottaisten mietiskelyharjoitusten, retriittien, opettajavierailujen yms. järjestämistä. Jäsenmaksun ja lahjoitusten avulla tuetaan myös munkkejamme ja heidän Dharma-työskentelyään suomalaisen buddhalaisuuden hyväksi.

Vuonna 2021 jäsenmaksun suuruus on 35 € / vuosi, opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille 20,- € ja 50,- € niille, jotka haluavat ja voivat antaa enemmän. Sen voi maksaa tilille FI6420011800120803, viite on 2228 ja saaja Bodhidharma ry. Jäsenenä saat 20% alennuksen retriiteistä sekä oikeuden lainata kirjoja kirjastostamme.

Halutessasi jäseneksi lähetä viesti yhdistyksen osoitteeseen ry.bodhidharma(ät)gmail.com.

Voit osallistua tilaisuuksiimme myös ilman että liityt jäseneksi. Tilaisuutemme ovat kaikille avoimia!

Comments are closed.