MEDITAATIOTA JA MUSIIKKIA SUOMENLINNASSA

16.6.2022 klo 18.00 alkaen

Bodhidharma yhdistys järjestää retken Suomenlinnaan 16.6.2022 klo 18 lautalla. Kokoonnumme kauppatorin Suomenlinnan lauttarantaan klo 17.45. Matka yli kuohuvan meren kestää noin 15 min.

OHJELMA SUOMENLINNASSA
Lauttarannasta kuljemme noudattaen hiljaisuutta eli harjoitamme kävelymeditaatiota. Ohjeet saadaan lauttarannassa. Kuljemme Susisaareen, kauniille paikalle, jossa aava näköala ulapalle.

Otto Eskelinen ja huilu

Muusikko Otto Eskelinen ystävineen soittaa kävelyn aikana japanilaisilla huiluilla. Harjoituksen ohjaa Mikko Vimalamitra, joka alustaa meditaatiosta luonnossa. Harjoitamme meditaatiota meren äärellä noin 30 min ja sen jälkeen kuuntelemme lisää huilumusiikkia vapaasti.

MEDITAATIOTA VARTEN TARVITSET
Istuma-alustan, joka on kosteutta läpäisemätön, filtti käy myös, jos sen laittaa vaikka muovin (esim muovikassi) päälle.

LAUTTALIPPU HSL-sivulta:
“Mikäli sinulla on voimassa oleva HSL-lippu (AB, ABC tai ABCD), voit käyttää lippua lautassa. Suomenlinna sijaitsee HSL:n lippuvyöhykkeellä A.

Kertaliput ostetaan etukäteen esimerkiksi lähtölaiturin lippu­automaatista. Voit myös ostaa liput etukäteen HSL:n sovelluksen kautta. Huomioithan, että lipun voimassaoloaika alkaa ostohetkestä.

Lippu tulee ostaa ennen lauttaan astumista. Lautassa ei myydä lippuja. Lippujen hinnat voi tarkistaa HSL:n verkkosivuilta tästä linkistä. Helsinki-kortilla matka on ilmainen”. 

TIETOA SUOMENLINNAN LAUTASTA
https://www.suomenlinna.fi/kavijalle/kulkuyhteydet/hsln-lautta/

LÄHTÖ LAUTALLE KLO n 20,
joka lähtee klo 20:20. Perillä Kauppatorilla klo 20:35.

VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN SUOMENLINNAAN OSOITTEESSA:
ry.bodhidharma@gmail.com Otsikolla Meditaatiota 16.6.
Retken kustannukset ovat omat matkakustannukset.

Suomenlinnan retken vetäjänä toimii
Mikko Vimalamitra
Dharmaopettaja ja meditaatio-ohjaaja
vimalamitra@gmail.com