Avoimen mielen meditaatioretriitti

Avoimen mielen meditaatioretriitti Lien Tam-luostarissa 20.5 – 22.5.2022.

Bodhidharma ry järjestää retriitin Turun Moisiossa yhteistyössä Lien Tam -luostarin kanssa. Retriitti alkaa perjantaina klo 19.30 ja päättyy sunnuntaina klo 17.00.

Teemana on opettajamme Taehye sunimin uusi kirja Avoimen mielen meditaatio (Basam Books), johon perustuvat sekä retriitin opetuspuheet että harjoitettavat meditaatiomenetelmät. Retriitin ohjelmaan kuuluu myös ohjattuja energialiikeharjoituksia, rentoutumista ja seremoniallisia resitaatioita (aamuresitaatioihin osallistuminen on vapaaehtoista). Opetuksia ja harjoitusohjeita antavat sekä Bodhidharma-yhdistyksen dharmaohjaajat että luostarin kunnianarvoisa mestari Thich Hanh Bao .

Retriitti sopii niin kokeneille harjoittajille kuin vasta-alkajillekin, jotka voivat halutessaan soveltaa hieman helpotettua ohjelmaa.

Retriittimaksu on 80 euroa (60 euroa opiskelijoilta, työttömiltä ja eläkeläisiltä) sisältäen majoituksen ja vegaaniset ruoat. Ilman yöpymistä luostarissa maksu on kaikilta 60 euroa. Lahjoitusten varassa toimivalle luostarille ja opettajille voi antaa perinteisen buddhalaisen harjoituksen hengessä daanaa (vapaaehtoinen lahjoitus). Jos tarvitset alennusta maksusta, ota yhteyttä.

Retriittiohjelma tekstin lopusta.

Lien Tam -luostari sijaitsee Turun Moision kaupunginosassa osoitteessa Moisiontie 225. Julkisilla kulkuvälineillä kulkevat voidaan hakea Turun keskustasta perjantaina ja viedä sinne takaisin sunnuntaina.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 6.5.2022 mennessä Johannes Dong Kienille johannes.cairns@gmail.com, +358 50 430 6617.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat asiat: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, paikkakunta, erityisruokavalio sekä mahdolliset muut huomioitavat tekijät. Kerro myös aiemmasta retriitti- ja meditaatiokokemuksestasi.

Maksu Bodhidharma ry:n tilille: FI6420011800120803, viite 2257.
Jätä viestikenttä tyhjäksi.