KUNNIANARVOISA MUNKKI TAEHYE SUNIM OHJAA KESÄRETRIITIN LAMMILLA 29.7–2.8.

Start date: 29.7.2024
End date: 2.8.2024
Time: 00:00 - 00:00
Tulevia tapahtumia

Vuoden 2024 Bodhidharma ry:n kesäretriitti järjestetään Lammin retriittikeskuksessa. Kesäretriitti alkaa tänä vuonna maanantaina iltapäivällä 29.7. ja loppuu perjantaina iltapäivällä 2.8. Paikka on tuttu bodhidharmalaisille aikaisemmilta vuosilta. Retriitin ohjaa Bodhidharma-yhteisön hengellinen ohjaaja Taehye Sunim. Taehye Sunim on suomalainen munkki, joka asuu Italiassa. Suomessa hän opettaa tavallisesti kaksi kertaa vuodessa. Retriitillä tutkailemme Tien mukaan elämistä, erityisesti Huinengin suutran opetusten pohjalta.

Retriitin ohjelmassa on opetusta, meditaatiota, lausuntaseremonioita, energialiikkeitä, vegaaniaterioita, luontokävelyä sekä tarkkaavaista työskentelyä. Retriitti sopii myös vähän meditaatiokokemusta omaaville. Retriitti on avoin kaikille avoimen mielen meditaatiosta kiinnostuneille.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat asiat: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, paikkakunta, erityisruokavalio, mahdolliset muut huomioitavat seikat sekä se, millaista aiempaa retriitti- ja meditaatiokokemusta sinulla on. Mainitse myös siitä, millä kulkuneuvolla olet tulossa paikalle. Jos suunnittelet tulevasi julkisilla, paras yhteys on saapua junalla Turenkiin. Turengin juna-asemalta järjestetään myös yhteiskuljetuksia retriittikeskukselle. Ilmoitathan, jos olet kiinnostunut.

Retriitin hinta on 230€ (ei-jäsenet), 200€ (jäsenet), 180€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät). Maksu suoritetaan yhdistyksen tilille FI6420011800120803, käytä maksaessasi viitettä 2260. Maksa viimeistään 24.7.2024.

Ilmoittautumiset 20.7. mennessä sekä retriittiä koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen bodhidharma.ilmoittautumiset@gmail.com. Ilmoittautuessa on huomioitava, että osallistumismaksua ei kannata maksaa ennen yhdistyksen kanssa käytyä viestinvaihtoa ja yhdistyksen lähettämää ilmoitusta henkilön retriitille osallistumisen hyväksymisestä.

Osallistumismaksun lisäksi voi antaa vapaita lahjoituksia (daanaa) munkille tai yleisesti retriittitoiminnan ylläpitämiseksi. Lahjoituksen voi tehdä myös retriitille itse osallistumaton henkilö, jos haluaa tukea Bodhidharma yhdistyksen toimintaa tai sponsoroida jonkun toisen vähävaraisen osallistumisen retriitille. Lisätietoa saat yllä olevasta sähköpostiosoitteesta.

Katso retriitin mainos tästä.