Jäsenkirje 3/2019

Guanyin ryhmä ei kokoonnu pe 21.6.

Ryhmä on tauolla juhannuksen vuoksi.

Roshi Frankin vierailu 30.6.

Belgian ensimmäinen zenmestari Frank De Waele Roshi puhuu omasta kokemuksestaan kansainvälisesti tunnetun osallistuvan buddhalaisjärjestön Zen Peacemakersin toiminnasta. Lisätietoa tulevista tapahtumista.

Kesätauko 2. – 20.7.

Tällöin Sampo-keskuksessa ei järjestetä viikkoharjoituksia

Taehye sunim Suomessa 20.7. – 10.8.

Kunnianarvoisa opettajamme Taehye sunim ohjaa Bodhidharman meditaatioillat vierailessaan Suomessa 20.7.-10.8.2019. Lisätietoa tulevista tapahtumista.

Lammin kesäretriitti 31.7. – 4.8.2019

Opettajamme Taehye sunim ohjaa kesäretriitin elokuussa Lammin retriittikeskuksessa yhdessä italialaisen Taeri sunimin kanssa. Retriitin aiheena on ”Tietoisuus mielentiloista ja mielen syvyyksistä”. Retriitti on avoin kaikille ja se on sopiva myös aloittelijoille.  Retriillä on vielä tilaa. Katso tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan.

Munkki  Ṭhitañāṇo tulee vieraaksemme elokuussa 18.8.

Virolainen Ṭhitañāṇo bhikkhu tulee vieraaksemme elokuussa. Thaimaalaista theravada-perinnettä seuraava munkki opettaa sunnuntai-iltamassamme. Hän kertoo myös Tallinnan edustalla olevalle Aegnan saarelle perustamastaan meditaatiokeskuksesta ja sen toiminnasta.

Comments are closed.