Jäsenkirje 2/2019

Hyvää kevättä 2019!

Vuosikokous ja jäsenmaksu

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 24.3.2019. Vuosikokouksessa päätetiin jäsenmaksun korotuksesta viidellä eurolla. Uusi jäsenmaksu on 35 euroa/vuosi. Alennettu jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi, alennettu jäsenmaksu on opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja varusmiehille. Jäsenmaksu 50 euroa, on niille, jotka voivat ja haluavat antaa enemmän.

Hallitus jatkaa samalla kokoonpanolla

Yhdistyksen hallitus valitiin jatkavaksi samalla kokoonpanolla. Puheenjohtaja kunnianarvoisa opettajamme Taehye sunim, varapuheenjohtaja Ulla Mudita, rahastonhoitaja Jarkko Won Oo, sihteeri Kimmo Mañjumitra, jäsen Emilia Amala, jäsen Santtu Shantimitra.

Päiväretriitti ja dharmajaatra

Kevätkauden viimeinen päiväretriitti pidetään 5.5. Dharmajaatra aikataulu ja paikka tarkentuu myöhemmin nettisivuillamme.

Kevään opettajavieraat munkki Mudito ja Roshi Frank

Suomalainen munkki Mudito tulee Australiasta vieraaksemme 19.5. klo 16-19, hän ohjaa pienimuotoisen Vesak-juhlan Buddhan syntymän muistoksi. Tällöin ei pidetä tavanomaista iltaharjoitusta.

Zen-opettaja Roshi Frank tulee vieraaksemme 30.6. klo 17-19. Roshi Frank asuu Belgiassa, on Peacemakers Finlandin vieraana Suomessa ja on ystävälliseti lupautunut pitämään dharmapuheen Bodhidharman sunnuntai-iltamassa. Lisätietoa molemmista vierailuista löydät tulevista tapahtumista nettisivuiltamme. Linkki alla.

https://www.bodhidharma.fi/?p=320

Kesäretriitti Lammilla 31.7. – 4.8.2019

Opettajamme kunnianarvoisa Taehye sunim, yhdessä italialaisen Taeri sunimin kanssa ohjaa kesäretriittimme Lammilla ke-su 31.7.-4.8. Aiheena on tietoisuus mielentiloista ja mielen syvyyksistä. Ilmoittautumiset viimeistään 25.7. Kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä retriitti on suosittu.

https://docs.google.com/document/d/1DAARdGT574fpHhOXZC9PWogYCtztzU4h61D5Swgj6a8/edit

Comments are closed.