Kesän jäsentiedote

Valoisaa, vahvistavaa kesää, Bodhidharma ry:n jäsen!

Viikoittaiset istuntomme jatkuvat kesäkuun ajan entiseen tapaan Sampo-keskuksessa, Vetehisenkuja 3

torstaisin klo 18–19.30 (ensikertalaiset klo 17.30)
perjantaisin klo 10–11.30
sunnuntaisin klo 17–19.00

Heinäkuussa pidämme kesätaukoa torstaihin 27.7. asti, jolloin munkki Taehye sunim on tullut Suomeen ja ohjaa meditaatioillan samoin kuin sunnuntaina 29.7. ja torstaina 3.8.17.  

Myös sitä ennen on tarjolla paljon ohjelmaa:

Sanskritin kurssi jatkuu sunnuntaina 4.6. klo 12-16

Opiskelupäivä on tavallista pitempi, sillä perehdymme Ydinsuutraan. Mukaan voi hyvin tulla, vaikkei olisi osallistunut kurssille aikaisemmin. Pidämme tauon klo 14, jota varten voi tuoda omia eväitä.

Luontoon meditoimaan lauantaina 10.6. klo 10 alkaen

Kävelemme tunnin verran Tullisaaren puistossa ja etsimme sopivan paikan istua meditoimassa n. 20 minuuttia. Mukaan on hyvä ottaa litran verran vettä, istuinalusta ja säähän sopivat vaatteet. Jos istumme korkealla kalliolla, voi merituuli tuntua viileältä, vaikka päivä olisi kaunis. Helteellä myös päähine on tarpeen.

Tapaamme klo 10 Herttoniemen metroasemalla, jossa ohjaaja odottaa kädessään lippu, jossa lukee ”Puistomeditaatio”. Ajamme bussilla metroasemalta Tullisaaren puiston pysäkille. Mahdolliset omalla autolla tai pyöräillen tulevat voivat jättää kulkuneuvonsa Tullisaaren puiston P-paikalle.  

Lisätietoja tekstiviestillä Arja Aryataralta p. 050 5399341.

UUTTA Sampo-keskuksessa!
Valon joogaa sunnuntaina 11.6. klo 15.30

Valon jooga on lempeää ja virtaavaa hathajoogaa. Harjoitus kestää tunnin, jonka lisäksi on varattu 15 minuuttia vaatteiden vaihtoon sekä rauhoittumiseen alussa ja lopussa. Rauhoittunut mieli auttaa keskittymään joogaharjoitukseen alusta lähtien. Ota harjoitukseen mukava, joustava asu. Varmista, että se sallii venyttelyt ja taivuttelut esteettä. Ota myös sukat, sillä alku- ja loppurentoutuksessa voi tulla viileä. Myös oma joogamatto on tarpeen.

Vältä ruokailua pari tuntia ennen harjoitusta. Kerro ohjaajalle ennen tunnin alkua, jos sinulla on erityistarpeita, esim. selkä- tai muita tukielinongelmia tai olet raskaana. Ohjaaja voi antaa sinulle sopivat muunnelmat harjoitteista. Valon jooga jatkuu kesäretriitin jälkeen. Ajoista tulee tietoa sivuillemme.

Lisätietoja tekstiviestillä Emilia Amalalta p.041 4374121.

Kesä huipentuu elokuussa retriittiin Lammilla 4.– 8.8.17.

Teemana on ”Viisi viisautta” ja ohjaajana suomalainen munkki Taehye sunim avustajanaan italialainen munkki Kusalananda. Osallistumismaksu jäsenille on 150 e. Ilmoittautumiset osoitteeseen ry.bodhidharma@gmail.com. Osallistumismaksu suoritetaan viimeistään 25.7. tilille FI6420011800120803, viitenumero 2260, saaja Bodhidharma ry, viestikenttään ei merkintöjä.   Lisätietoja sivuiltamme www.bodhidharma.fi.  ILMOITTAUDU JO TÄNÄÄN!

Ullambana-juhla Sampo-keskuksessa torstaina 10.8.

Juhlaa vietetään äitejä ja kuolleita läheisiä muistellen. Munkki Taehye sunim ohjaa tilaisuuden, josta tarkempia tietoja sivuiltamme myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa kaikkiin tilaisuuksiin!

 

 

 

Comments are closed.