Jäsentiedote 14.2.2017

Heleätä helmikuuta, Bodhidharma ry:n jäsen!

 Jos päätit vuoden alkaessa istua tiiviisti meditoimassa, siihen on edelleen oivalliset puitteet, sillä viikoittaiset istuntomme jatkuvat Sampo-keskuksessa, Vetehisenkuja 3, tuttuun tapaan
torstaisin klo 18–19.30
perjantaisin klo 10–11.30
sunnuntaisin klo 17–19.00

Sampo-keskukseen on tulossa myös mielenkiintoinen vieras perjantaina 17.2.2017 klo 12.

Tiibetinbuddhalaista Kagyu-perinnettä edustava Minya Tulku Rinpoche vierailee Suomessa 16.-20.2.2017.  Hänen ohjelmassaan on useita opetustilaisuuksia ja tapaamisia eri paikoissa. Sampokeskuksessa Minya Tulku Rinpoche puhuu myötätunnosta ja Chenrezigistä, myötätunnon bodhisattvasta tiibetinbuddhalaisessa perinteessä. Opetus kestää n. kaksi tuntia ja tapahtuu englanniksi. Lisätietoja Minya Tulku Rinpochesta ja hänen ohjelmastaan Suomessa saa Kagyu Samye Dzong Finlandin nettisivuilta.

Kiinnostaako sanskritin kieli? Vielä ehdit mukaan opintoihin.

Sampokeskuksessa alkanut pieni sanskritin kielen kurssi jatkuu. Luemme joitakin lyhyitä tekstejä, opettelemme lausumaan niitä ja tutustumme tekstin sisältöön. Tekstit ja tarvittava materiaali jaetaan kurssilla. Kokoonnumme noin kahdesti kuukaudessa sunnuntaisin klo 15-16.30. Seuraava kokoontuminen on 5.3.2017.

Hiljainen sunnuntai on Sampossa 12.3. klo 10–16

Päivä sisältää kolme 1,5 – 2 tunnin jaksoa, joissa istumis- ja kävelymeditaatio vuorottelevat. Jaksojen välillä on tauko, jolloin voi halutessaan lähteä pois ja myös tulla aloittamaan hiljaisen harjoittamisen. Jaksojen alussa on lyhyt opastus ja ohjattu venyttely, muuten olemme vaiti.  Istumis- ja kävelymietiskelyjen pituudet ovat 20-30 minuuttia ja 5-10 minuuttia. Tauot ovat klo 12 ja klo 14.00. Tauolla on tarjolla teetä ja pientä syötävää.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Comments are closed.