AUTA BURMALAISIA!

Sisaryhdistyksemme, Italian Bodhidharma –yhdistyksen, aktiivit ovat perustaneet opettajamme Tae Hye sunimin (burmalaiselta nimeltään Ashin Mahāpañña) aloitteesta hyväntekeväisyysjärjestö Karunan, joka avustaa

 rauhanaktivisti-munkin Ashin Sopakan Peace Library projektia (Sagaing-provinssissa olevien neljän köyhän kylän sosiaalista ja kulttuurillista kehittämistä) sekä burmalaissiirtolaisten Burma Study Center nimistä kurssi- ja kulttuurikeskusta Thaimaan Chiangmaissa.

Peace Library projektiin kuuluu mm. kirjasto-kulttuurikeskus, pieni klinikka sekä informatiikan ja englannin opetusta lapsille ja nuorille.   Burma Study Centerin toiminnasta voit lukea kotisivulta www.burmastudy.org.  Karunan toiminta on selitetty blogissa associazionekaruna.blogspot.com. Karuna-yhdistyksellä on toimintaa myös Italiassa, mm. meditaatio-opetusta vankilassa ja eläinoikeusaktivismia.

Voit tukea vapaaehtoisjärjestö Karunan toimintaa lahjoittamalla mahdollisuuksiesi mukaan, vaikkapa vain pienenkin, summan rahaa sen tilille.

Maksut euroalueella ovat kuin kotimaan sisäisiä maksuja, joten tilisiirrosta Italian Karuna-yhdistyksen tilille ei tule mitään ylimääräisiä kuluja. Viestikenttään voi kirjoittaa avustuskohteen tai esim. ”Dana” tai ”lahjoitus”.
Saaja: Associazione di Volontariato KARUNA O.N.L.U.S.
Pankki:  Banca Etica  –  Genova
Tilinumero IBAN: IT71 V050 1801 4000 0001 1331 865.
(BIC-tunnus: CCRTIT2184P)

                            

Comments are closed.