Karuna-yhdistys lakkautettu

Italian Karuna-yhdistys lakkautetaan, koska ei ole tarpeeksi ihmisiä sen vapaaehtoistoimintaan.  Jäljelle jäävistä varoista 1000 euroa lähetään srilankalaiseen orpokotiin, 1000 euroa annetaan Genovan Sambudu-temppelinsosiaaliseen toimintaan ja loput vajaa 1000 euroa Genovassa toimivalle Progetto Sviluppo Liguria yhdistykselle, jolla on humanitäärisiä projekteja latinalaisen Amerikan maissa. 

Karuna-yhdistys kiittää kaikkia, jotka ovat tehneet lahjoituksia ja sitä kautta auttaneet mm. burmalaisten orpokotia, Burma Study Librarya Chiangmaissa sekä munkki Sopakan Peace Library-toimintaa köyhässä keskiburmalaisessa kylässä.  Viimeksi mainittuun voimme tulevaisuudessa vielä lähettää avustusta, jos tulee sitä varten lahjoituksia Italian Associazione Bodhidharman tilille.

Munkki Taehye, 24.7.2020.

 

Comments are closed.