AUTA BURMALAISIA!

Schools of Hope

Schools of Hope

Sisaryhdistyksemme, Italian Bodhidharma –yhdistyksen, aktiivit ovat perustaneet opettajamme Tae Hye sunimin (burmalaiselta nimeltään Ashin Mahapannya) aloitteesta hyväntekeväisyysjärjestö Karunan, joka toimittaa apua Pohjois-Thaimassa olevalle burmalaisten lasten orpokodille sekä Chiangmaissa toimivalle burmalaispakolaisten  ja -siirtolaisten Burma Study Center nimiselle kulttuurikeskukselle.

Karuna-yhdistys toimii yhteistyössä Ashin Sopakan perustamien Burma Study Centerin ja Sagaing-provinssissa Burmassa toimivan Peace Libraryn kanssa.  Burma Study Centerin toiminnasta voit lukea kotisivulta www.burmastudy.org. Orpokodin historia ja toiminta on selitetty ja dokumentoitu hyvin blogissa http://schoolsofhope.blogspot.com. Karunan toiminta on selitetty blogissa associazionekaruna.blogspot.com. Karuna-yhdistyksellä on toimintaa myös Italiassa, mm. meditaatio-opetusta vankilassa.

Voit tukea vapaaehtoisjärjestö Karunan toimintaa lahjoittamalla mahdollisuuksiesi mukaan, vaikkapa vain pienenkin, summan rahaa sen tilille. Se kaikki tulee kuitenkin suureen tarpeeseen, kuten kouluun, lääkkeisiin jne.

Maksut euroalueella ovat kuin kotimaan sisäisiä maksuja, joten tilisiirrosta Italian Karuna-yhdistyksen tilille ei tule mitään ylimääräisiä kuluja. Viestikenttään voi kirjoittaa avustuskohteen tai esim. ”Dana” tai ”lahjoitus”.
Saaja: Associazione di Volontariato KARUNA O.N.L.U.S.
Pankki:  Banca Etica  –  Genova
Tilinumero IBAN: IT71 V050 1801 4000 0001 1331 865.
(BIC-tunnus: CCRTIT2184P)

                            

Comments are closed.