Jäsentiedote 10.10.2016

KynäKauniin ruskaista lokakuuta Bodhidharma ry:n jäsen!

Näyttää siltä, että kesän jälkeen hiljainen istuminen taas kiinnostaa. Sampo-keskukseen on ilmestynyt sekä uusia että kesätauolla olleita kävijöitä. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita! Viikoittaiset istuntomme jatkuvat Sampo-keskuksessa, Vetehisenkuja 3, tuttuun tapaan

torstaisin klo 18–19.30
perjantaisin klo 10–11.30
sunnuntaisin klo 17–19.00

Torstaisin on istumis-ja kävelymeditaation lisäksi dharmaopetusta.
Torstaina 20.10. Arja Aryatara puhuu aiheesta ”Kysyykö Buddha useammin kuin vastaa?”

Syksyiseen luontoon lähdemme hiljaiselle kävelylle eli dharmajaatralle lauantaina 15.10. klo 9.30. Kokoontuminen on Luukin ulkoilualueen parkkipaikalla, joka on samalla puolella tietä kuin Helsingin suunnasta tulevien bussien pysäkki. Helsingistä paikalle pääsee bussilla 345 ja 345N, jotka lähtevät Elielin aukiolta. Ota mukaan luontokävelyyn sopivat vaatteet ja jalkineet sekä jotakin evästä ja sopiva istuma-alusta. Kävelemme jokseenkin tasaiseen tahtiin, pidämme kaksi meditaatiohetkeä ja yhden ruokatauon. Aikaa dharmajaatraan kannattaa varata puolisentoista tuntia. Lisätietoja saa Bodhidharman sivulta Bodhidharma.fi ja Arja Aryataralta, puh. 050 5399341. Kimppakyytiäkin kannattaa tiedustella.

Sunnuntaina 23.10. klo 15 on ”Runon ja musiikin iltapäivä”.
Kolmen taitavan muusikon soitto vuorottelee zen-luonteisten runojen luennan kanssa. Tarjolla on myös teetä ja pikkusyötävää. Tilaisuus on maksuton, mutta keräyslippaaseen saa jättää soittajille ”matkarahaa”. Runoista ja musiikista nauttimisen jälkeen voi luontevasti jäädä sunnuntai-iltapäivän meditaation, joka alkaa tavalliseen tapaan klo 17.

Tervetuloa! Myös ystävän voi tuoda mukanaan Sampoon.

 

Comments are closed.