Jäsenkirje 6/2017

Tule mukaan puistokävelylle ja kuuntelemaan mielenkiintoista opettajaa!

Dharmajaatraa Tullisaaren puistossa lauantaina 9.9. klo 10 – 12

Kuljemme yhdessä kauniissa Tullisaaren puistossa rauhalliseen tahtiin ja istumme pari kertaa luonnon keskelle meditoimaan. ”Opas” odottaa klo 10 Herttoniemen metroaseman ylätasanteella, R-kioskin läheisyydessä. Metroasemalta jatkamme bussilla puistoon. Ota mukaan vettä ja halutessasi myös pienet eväät. Lisätietokyselyt tekstiviestillä p. 050 5399341/ Aryatara

Belgialainen zen-opettaja Roshi Frank de Waele Sampokeskuksessa sunnuntaina 10.9. klo 17 – 20

Kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa Roshi Frank de Waele kertoo kansainvälisen Zen Peacemakers -järjestön toiminnasta. Hän on vetäjänä Pohjoismaiden ensimmäisessä Katuretriitissä, joka järjestetään Helsingissä 6.-9.9. Tilaisuus Sampo-keskuksessa alkaa lyhyellä resitaatioseremonialla, jonka jälkeen on tunnin meditaatio ja Roshi Frank de Waelen dharmapuhe. Sen jälkeen tarjolla on teetä ja vapaata keskustelua Katuretriitistä. Tilaisuuteen saapuu myös Katuretriitin suomalaisia ja kansainvälisiä osallistujia. Katso lisää Tulevista tapahtumista.

Tutut viikkoistunnot Sampo-keskuksessa jatkuvat

Torstaisin klo 18, metta-meditaatio 8.9.
Perjantaisin klo 10
Sunnuntaisin klo 17

Muista myös Päiväretriitti Sampo-keskuksessa 3.9. klo 10-19

Päivä sisältää kolme istumis- ja kävelymeditaatiojaksoa ja tunnin pituisen joogaharjoituksen klo 15.30-16.30. Katso lisää Tulevista tapahtumista.

 

Comments are closed.