Elokuun jäsentiedote

Paljon kiinnostavaa tiedossa Sinulle, Bodhidharma ry:n jäsen!

 

Kesäretriitin ajan 4.- 8.8. ei ole Bodhidharman meditaatiotilaisuuksia, mutta retriitin jälkeen on

Ullambana-juhla Sampo-keskuksessa 10.8. klo 18

Juhlaa vietetään äitejä ja esivanhempia muistellen. Halutessaan voi tuoda mukanaan äidin tai jonkun esivanhemman kuvan, joka asetetaan esille. Munkki Taehye sunim ohjaa tilaisuuden, jossa on meditaatiota, Dharmapuhe ja myös pianomusiikkia. Sitä esittää italialainen munkki, pianisti ja säveltäjä Kusalananda. Ohjelmassa on mm. Sibeliuksen, Madetojan, Schubertin ja Rachmaninoffin sävellyksiä.

Lempeää valojoogaa 13.8. klo 15.30

Keväällä aloitetut valojoogan tunnit jatkuvat sunnuntaisin, kerran kuukaudessa. Seuraavat kerrat ovat 13.8. ja 3.9. klo 15.30 – 16.30. Paikka on Sampo-keskus. Ota mukaan joogaan sopivat, mukavat vaatteet ja myös joogamatto, jos mahdollista.

Päiväretriitti Sampo-keskuksessa sunnuntaina 3.9. klo 10 – 15

Päivä jakautuu istuma- ja kävelymeditaatioon ja kehon rentoutushetkiin. Halutessasi voit jatkaa retriittipäivääsi joogatunnilla ja Bodhidharman tavallisella sunnuntaimeditaatiolla, joka alkaa klo 17. Retriittipäivä antaa erinomaisen mahdollisuuden harjoittaa mielen tyynnyttämistä ja keskittynyttä läsnäoloa.

Dharmajaatraa ja meditaatiohetki lauantaina 9.9. klo 10

Kuljemme yhdessä kauniissa Tullisaaren puistossa rauhalliseen tahtiin ja istumme hetkeksi meditoimaan luonnon keskelle. ”Opas” odottaa klo 10 Herttoniemen metroasemalla, josta jatkamme bussilla numero 88 puistoon. Halutessasi voit ottaa mukaan pienet eväät.

Mielenkiintoisia vierailijoita

Syksyn sunnuntai-iltoihin on tulossa mielenkiintoisia vierailuja, joista ilmoitamme tarkemmin myöhemmin. Seuraa sivujamme ja tulevia tiedotteitamme.

Tutut viikkoistunnot Sampo-keskuksessa jatkuvat

Torstaisin klo 18
Perjantaisin klo 10
Sunnuntaisin klo 17

Lämpimästi tervetuloa kaikkiin tilaisuuksiin!

Comments are closed.