Zen-valokuvausretki Emäsaloon

Date: 16.10.2021
Time: 00:00 - 00:00
Tulevia tapahtumia

Tämän syksyn zen-valokuvausretki suuntautuu Emäsaloon 16.10.2021.

Retki peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

Ilmoittaudu sähköpostilla: vimalamitra@gmail.com, otsikolla ”Emäsalo” niin saat ohjelman ja ohjeet retkeä varten sekä maksamisohjeet. Retken hinta on 35 euroa, joka sisältää matkakustannukset, lounaan, opetuksen ja ohjauksen sekä ”Vapaita Harjoituksia” vihkosen, joka auttaa sinua jatkamaan zen-valokuvausta ominpäin.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian ja vahvista osallistuminen maksamalla osallistumismaksu 35 euroa yhdistyksen tilille viimeistään tiistaina 12.10.2021. Mikäli ilmoittautuneita ei ole kuutta osallistujaa, niin joudumme perumaan lähdön ja maksetut maksut palautetaan. 

Porvoon Emäsalo on noin tunnin matkan päässä Helsingistä. Paikalle menemme pikku-bussilla, johon kuljettajan lisäksi mahtuu 8 osallistujaa. Mikäli ilmoittautuneita tulee useampia varaamme toisen bussin tai henkilöauton matkaa varten.

Et tarvitse tälle retkelle mitään kallista kameraa, retkellä pärjäät kännykällä, tai muulla tvalllisella digitaalisella kameralla. Kamera ei ole tässä pääasia, vaan oma havaitseminen. Retkellä kuvaamme meille ilmenevää todellisuutta mieli tyynenä ja hitaasti joutenkulkemalla eli harjoitamme meditatiivista valokuvausta. Emme kilpaile emmekä vertaile valokuvataitoja, kuvat ovat oman havainnan tulos. Järjestämme valokuvanettinäyttelyn nettiin, johon voit osallistua kolmella retkellä otetulla kuvalla.

Retki järjestetään yhteistyössä Bodhidharma ry:n kanssa (www.bodhidharma.fi) 

Terveisin Mikko Vimalamitra
Retken vetäjä ja Bodhidharma ry:n Dharmaopettaja