Terapeuttinen kirjoittaminen

Date: 31.3.2021

Time: 18:00-19:00

Tulevia tapahtumia

Haluaisitko kokeilla kirjoittamista?

Tervetuloa mukaan kokeilemaan terapeuttista kirjoittamista tälle yhden illan mittaiselle kirjoituskurssille. Pääset kokeilemaan, mitä itselleen kirjoittaminen on ja voisiko se olla sinulle kiinnostava tapa jäsennellä omia ajatuksia. Kirjoittaminen voi lisätä hyvinvointia, itsetuntemusta ja myötätuntoa itseä ja muita kohtaan.

Kurssilla teemme muutaman yksinkertaisen kirjoitusharjoituksen ja keskustelemme kirjoitetun herättämistä ajatuksista. Kirjoittamastaan voi jakaa aina juuri sen verran, kuin tuntuu sopivalta. Kurssilla et voi tehdä mitään väärin. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kirjoittajakokemusta – utelias mieli ja muistiinpanovälineet riittävät. Punakynää emme käytä ja tekstien taiteellinen arvo on toissijaista. Tärkeintä on se, mitä kirjoittaminen itsessä herättää.

Kurssi järjestetään zoomin kautta keskiviikkona 31.3. klo 18.00-19.00. Kurssin ohjaa kirjallisuusterapiaohjaaja Merja Kujala. Kurssi on maksuton ja tapahtumaan pääset liittymään tästä. Tässä vielä Meeting ID: 810 9362 2665 ja Passcode: 441245.